ogledaš.
Ampak mene trenutno bolj zanima, če so se pojavile že kakšne porodne težave. Čakam tudi na uradne teste, sploh kar se tiče dinamičnega razpona pa to
Letos ga še ne mislim nabavljat saj mi trenutni aparat zelooo dobro služi
Moderator: TakumarKid
Big A je napisal/-a:Mene pa zanima, kaj menite, kje bi bil nakup K-1 najugodnejši?
Beseničar ga žal še nima na policah.
Borci je napisal/-a:Jpeg quality?? Tega nisem še nikjer zasledil. Fotk imaš na pentaxforums.com že kar precej in si jih lahko
ogledaš.
Ampak mene trenutno bolj zanima, če so se pojavile že kakšne porodne težave. Čakam tudi na uradne teste, sploh kar se tiče dinamičnega razpona pa to![]()
TakumarKid je napisal/-a:Borci je napisal/-a:Jpeg quality?? Tega nisem še nikjer zasledil. Fotk imaš na pentaxforums.com že kar precej in si jih lahko
ogledaš.
Ampak mene trenutno bolj zanima, če so se pojavile že kakšne porodne težave. Čakam tudi na uradne teste, sploh kar se tiče dinamičnega razpona pa to![]()
A ko si (ali boš) ženo izbral si tudi čakal, da so jo uradno testirali in si jo šele potem peljal pred oltar?
Fotk sem že precej videl, le slovenskih še ne. To ste feni
TakumarKid je napisal/-a:
A ko si (ali boš) ženo izbral si tudi čakal, da so jo uradno testirali in si jo šele potem peljal pred oltar?
Fotk sem že precej videl, le slovenskih še ne. To ste feni
TakumarKid je napisal/-a:Pentax K-1 je prvak je naslov te teme, pa v njej še ni ene fotke s tem fotoaparatom, ki je na voljo že cel mesec dni časa.
No, to je bilo za malce zdramit vse die-hard fene.
Nekaj je pri aparatu gotovo. Naš Jorge Pancolart ga ne bo kupil, ker ima poor JPEG quality.
anzeax je napisal/-a:Besni ga še nima, kako naj bodo fotke, ko pa smo na koncu sveta
Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 1 gost